De online cursus Jouw Geluk & Succes

 In Uncategorized

Voor wie het misschien nog niet wist: we hebben een prachtige online cursus samengesteld, die “Jouw Geluk & Succes” heet. De cursus is bestemd voor iedereen die de MY-etool heeft gedaan en daarna behoefte heeft aan meer inzicht in zijn of haar eigen gedrag. Ben je coach, dan is er de mogelijkheid om de cursus aan je cliënten aan te bieden. Maar sla ook jezelf niet over! Deze cursus is een mooi geschenk aan jezelf.

Wat leer je in de cursus?

Je wordt meegenomen in de rol en betekenis van jouw specifieke vaardigheden. Het doel is om je inzicht te geven in hoe die vaardigheden hun plek hebben in jouw leven, zowel in je werkomgeving als in je privé-situatie. Zo ontstaat er (meer) bewustwording van je eigen gedrag. De volgorde en aard van de vaardigheden zijn bovendien gerelateerd aan alle elementen die nodig zijn om iets tot stand te brengen, de ‘creatie-cirkel’. Voor wie de MY-etool al kent: je gaat langs alle aspecten van de onderste cirkel in het verslag “Jouw Geluk en Succes”.

Hoe lang duurt het?

De cursus duurt in totaal 22 weken. Je krijgt elke week 3 berichten, die per e-mail binnenkomen. Deze berichten komen op dinsdag, woensdag en vrijdag en worden ’s ochtends vroeg afgeleverd door de digitale postbode.

Online cursus Jouw Geluk & Succes - MY-etool

Inschrijven

Wil je meedoen, of heb je een coachee die je wilt laten deelnemen? Stuur een e-mail naar lyfp@my-organization.nl en wij gaan voor je aan de slag.

Ben je (nog) geen coach? Nog geen MY-etool gedaan?

Ben je benieuwd naar de cursus, maar (nog) geen coach? Je kunt altijd deelnemen. Ook voor wie de MY-etool nog niet heeft gedaan is er plek. Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden met je. Bel 030 268 02 09 of mail naar lyfp@my-organization.nl

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search