Pinterest als marketing middel

 In Pinterest

Pinterest, je kent het ongetwijfeld, misschien heb je zelfs al een account. Maar dan, wat moet je er dan mee?! Ons advies is simpel: zorg er voor dat er iets te zien is, liefst heel veel. En liefst ook alles wat jou ‘jij’ maakt. Laat zien wie je bent, waar je voor staat, wat je drijfveren zijn.

“Ja, dat is makkelijker gezegd dan gedaan,” zul je misschien zeggen. Daarom geven we je alvast een idee. In de vorm van een lijstje met inspirerende pinners. Stuk voor stuk coaches, die inmiddels een groot aantal volgers hebben. Een mooi voorbeeld om je aan te spiegelen, toch? En nee, het zijn niet allemaal Amerikaanse pinners, kijk maar naar de eerste twee in dit rijtje!

Ria Smid: counseler / wandelend coach
I.K. Inspiratie coach van de Nederlandse Anita Brouwers
Laura Simms | Career coach een goed voorbeeld van een account waar de borden heel mooi op elkaar zijn afgestemd
Liesa Blond Harte Coaching zij coacht burnt out high achievers
Loudmouth Coaching Motivational coach voor vrouwen met een service-gericht “who want to get loud online”

Nog meer en andere Pinners ontdekken? Volg deze link en zie hoe je je als coach in de kijker speelt op Pinterest. Geloof me, het is echt een belangrijk hulpmiddel in je marketing. Doe het stap voor stap, en ruim er regelmatig tijd voor in om nieuwe pins op je borden te prikken.

Ik geloof in de kracht van Pinterest, in de kracht van beelden. Gebruik jij Pinterest al in je marketing? Je wilt er misschien meer over weten. Ik ga er de komende tijd regelmatig aandacht aan besteden. En dan sluit ik natuurlijk graag aan bij wat jij wilt weten. Je doet me een groot plezier door te vertellen wat dat is:

  • Wat je zou willen leren?
  • Wat je nodig hebt om er effectief en met plezier gebruik van te gaan maken?

Ik kijk uit naar je bericht. En tot die tijd: Happy pinning!
Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Pinterest als marketing middel. Pinterest, je kent het ongetwijfeld, misschien heb je zelfs al een account. Maar dan, wat moet je er dan mee?! Ons advies is simpel: zorg er voor dat er iets te zien is, liefst heel veel. En liefst ook alles wat jou ‘jij’ maakt. Laat zien wie je bent, waar je voor staat, wat je drijfveren zijn. “Ja, dat is makkelijker gezegd dan gedaan,” zul je misschien zeggen. Daarom geven we je alvast een idee. In de vorm van een lijstje met inspirerende pinners. Stuk voor stuk coaches, die inmiddels een groot aantal volgers hebben. Een mooi voorbeeld om je aan te spiegelen, toch? En nee, het zijn niet allemaal Amerikaanse pinners, kijk maar naar de eerste twee in dit rijtje!

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search