Maak kennis met ons team

Nanda Bramer

Laurens Vehmeijer

Tom Albertsma

Sharada Korf

Susanne Loeber

‘Mensen zijn het centrum van iedere organisatie. Wat de ziel is voor mensen, dat zijn de mensen voor organisaties. Vanuit die visie faciliteer en coördineer ik professionals.’

Nanda Bramer

‘Mijn ervaring is dat goed werkgeverschap de X-factor, motivaties en werkelijke toegevoegde waarden vrijmaakt in mensen en organisaties. Dit inzicht was de inspiratie om een nieuwe manier van testen te ontwikkelen: MY-etool – de Handleiding voor Geluk en Succes.’

Laurens Vehmeijer

‘Ik zie snel waar het minder goed gaat bij mensen en in organisaties. Door mijn bedrijfskundige achtergrond, mijn ervaring als ICT-er én mijn vaardigheden als consultant kan ik organisaties op een unieke manier ondersteunen.’

Tom Albertsma

‘Het volgen van je gevoel. Daar ga ik vanuit, dat dat dé leidraad is voor een gezond, gelukkig en succesvol leven. Wanneer je doet wat je leuk vindt en op deze manier jezelf kunt zijn, ben je in staat om het beste uit jezelf te halen. Dit geldt voor zowel op persoonlijk vlak als op zakelijk gebied.’

Sharada Korf

‘Met online producten als core bussiness, is het belangrijk dat coaches het gevoel hebben dat ze op eenvoudige wijze met het MY-etool systeem kunnen omgaan. Ik beman de helpdesk, geef systeem-trainingen en draag bij aan de vormgeving van onze digitale producten. ‘

Susanne Loeber

Op zoek naar ervaringen uit de praktijk?

Bekijk hier alle testimonials

Start typing and press Enter to search