De leergang “Werken met de BluePrint Scan”

Welkom

Mijn naam is Nanda Bramer, en ik vermoed dat jij iemand bent met de ambitie om een professioneel  coach te zijn, én te blijven. Je werkt met passie in en aan je eigen bedrijf. Je hebt een diep verlangen om mensen de hand te reiken bij het werken aan hun persoonlijke, professionele en zakelijke groei. Je neemt jezelf en je coachees daarin serieus.

Net zoals je jouw coachees op weg helpt in hun persoonlijke groei, zorg je er ook zelf voor dat je open blijft staan voor nieuwe inzichten, dat je blijft groeien als mens en daardoor als coach.

Je bent al tevreden over de manier waarop jij nu jouw coachtrajecten vormgeeft. Je coachbedrijf staat en je hebt tevreden klanten. Je bent hier omdat het tijd is voor de volgende stap: werken met de BluePrint Scan. Ik nodig je van harte uit kennis met ons te komen maken.

Je wilt jouw coachbedrijf op een hoger professioneel niveau brengen?

  • Je hebt je eigen methode voor je coachtraject, maar je vraagt je af of je je coachtrajecten ook effectiever kunt laten verlopen. Het duurt soms een aantal gesprekken voordat je werkelijk tot de kern van de zaak komt.
  • Je wilt je klanten het liefst direct een allesomvattend inzicht te geven in hun vaardigheden, in hun persoonlijkheid, en daarbij aangeven waar de risico’s en valkuilen zitten.
  • Een inzicht dat je ook graag voor jezelf wilt krijgen.
  • Je hebt een portfolio met coachees, maar je wilt meer coachees. Je hebt wel een idee, maar niet concreet genoeg om te weten hoe je dat doet.

Herken je jezelf hierin? Weet dan dat wij je hierbij kunnen assisteren.

In onze leergang leer je om te werken met een instrument dat je zo’n allesomvattend inzicht aanreikt. Deze leergang is een aanvulling op de coachopleiding die je al hebt gedaan. Je ervaart hoe je met aandacht werkt met jouw coachee. Je leert om op een effectieve manier tot goede oplossingen te komen en om richting te bepalen. Je verhoogt je professionaliteit zowel naar je coachee toe als ten behoeve van je praktijk.

Het is een unieke methode, die voor beide partijen inzicht én voldoening biedt.

We bieden je bovendien een netwerk van coaches, die op dezelfde manier werken met zichzelf en hun bedrijf, waar jij je bij aansluit.

Je bent van harte uitgenodigd om kennis met ons te komen maken. Wacht niet langer, schrijf je vandaag nog in voor onze leergang “Werken met de BluePrint Scan”!

Praktische informatie over de leergang

2016-08-17 leergang werken my-etool

Kosten

Deelname aan de opleiding kost € 3950,- excl. btw

Om je certificaat te behalen ga je naar het theoretische gedeelte door met de praktijk. Hierin ga je oefenen met live coachgesprekken met een cliënt.

De kosten voor praktijkworkshops zijn bij de leergang inbegrepen.

Meer informatie en aanmelden

Bel 030 268 02 09 voor al je vragen, of stuur een e-mail naar welkom@soundoflife.nl dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Locatie

Frans Halslaan 68
3723 EH Bilthoven

Heb je nog vragen, we horen ze graag!

Werken als coach met de BluePrint Scan

Na de leergang kun je je certificaat “Werken met de BluePrint Scan” level 1 behalen. Voor alle verdere mogelijkheden en hoe je Sound of Life coach kunt worden klik je hier.

Start typing and press Enter to search