Certificaat MY-etool

 In MY-etool

Certificaten Werken met MY-etool

“Wat ben ik als ik mijn certificaat heb gehaald voor de leergang?” Tot de zomer van 2016 was het antwoord: “Je bent Gecertificeerd consultant MY-etool.” Dat is een hele mond vol. Om het wat duidelijker te maken hebben we dat veranderd. Je krijgt na de opleiding je certificaat “Werken met MY-etool”. Om coach te worden heb je een aparte opleiding of training nodig, wij leiden je niet op tot coach. Wij bieden jou met MY-etool een unieke tool om te gebruiken in je coachwerk.

 

Als coach werken met MY-etool

Om door te kunnen groeien is er vanaf najaar 2016 een systeem met verschillende levels. We hebben een duidelijk onderscheid aangebracht tussen gecertificeerd om te werken met MY-etool, en coach die werkt met MY-etool.

Wanneer je onze leergang doorloopt krijg je je certificaat MY-etool Level 1. Daarna zijn er nog twee andere levels te behalen. Er is ook de mogelijk om MY-coach te worden, en om door te groeien naar MY-trainer.

Eisen van de NOBCO

Deelnemers aan de leergang “Werken met MY-etool” behalen het certificaat MY-tool level 1. Heb je al een coachopleiding gedaan, dan is het afhankelijk van het niveau van die opleiding of je direct voldoet aan een van de levels MY-coach. Wij hanteren de levels van de NOBCO en nemen hun vereisten over voor onze coaches. Hieronder lees je daar meer over.

Van MY-coach naar MY-trainer

Ben je MY-coach en denk jij het in je te hebben één van onze opleidingen of workshops te geven? Dan is er de mogelijk om MY-Trainer te worden.

Meer weten?

Alles over de levels vind je op deze pagina.

Neem gerust contact met ons op, met al je vragen. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden. Bel 030 – 268 02 09 of stuur een e-mail

 

Certificaten bij ce levels werken met MY-etool en MY-coach

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search