Introductieworkshop “Werken met BluePrint Scan”

Nanda Bramer 

Welkom

Werken met de BluePrint Scan dat is: snel tot de kern van de zaak komen en je coachee inzicht bieden in vaardigheden, werkwijzen en aansturing.

Coaching Next Level is er voor jou. Je bent iemand die de ambitie en het vermogen heeft om coach te zijn. Je hebt een diep verlangen om mensen de hand te reiken bij het werken aan hun persoonlijke, professionele en zakelijke groei. Je neemt jezelf en je coachees daarin serieus.
Je wilt zowel voor jezelf als voor je coachee openstaan voor nieuwe inzichten. Je wilt ook zelf blijven groeien, ook als professional en met je praktijk.
Je bent tevreden over de manier waarop je je coachtrajecten vormgeeft. Je coachbedrijf staat en je hebt een stabiele portfolio van coachees. Het gaat goed. Je bent hier omdat het tijd is voor de volgende stap: werken met de BluePrint Scan.

Maak kennis met de BluePrint Scan

Sound of Life biedt je de BluePrint Scan, dé tool voor coaches. De BluePrint Scan geeft je een allesomvattend inzicht in je coachee. Je krijgt een persoonlijk verslag “Jouw geluk en succes”. Daarin zie je wat je succesfactoren zijn, en waar de valkuilen en uitdagingen zitten. Allereerst krijg je dit inzicht zelf, zodat je weet hoe je je coachee tegemoet moet treden en waarmee  en hoe je het beste aan de slag kunt gaan.

Begin direct – kom naar de introductieworkshop

Nieuwsgierig geworden naar wat De BluePrint Scan jou te bieden heeft? Aarzel niet langer, schrijf je in voor de introductieworkshop. In één middag laten we je kennismaken met dit prachtige instrument en heb je direct inzicht in wat het voor jou en je praktijk betekent.

Dit is bovendien een uitgelezen mogelijkheid om direct en met een hoge korting je persoonlijke verslag in handen te krijgen.

Meteen alles leren?

Ben je er al van overtuigd dat MY-etool het instrument is voor jou? Kom dan direct naar de opleiding “Werken met de BluePrint Scan”.

Introductieworkshop werken met MY-etool

Kosten

  • Deelname aan de introductieworkshop kost normaal € 197,- excl. btw. NU TIJDELIJK €97,= excl. BTW
  • Dit bedrag is inclusief je persoonlijke BluePrint (ter waarde van € 250,-).

Data

  • Kijk onderaan de pagina op het aanmeldformulier, of
  • Kijk in onze agenda voor alle actuele data (filter met behulp van de ‘labels’ bovenaan)

Locatie

Frans Halslaan 68, 3723 EH Bilthoven

Kom met je eigen groep

Wil je een de BluePrint Scan introductieworkshop doen met je eigen groep, bijvoorbeeld een team van je bedrijf of met je intervisiegroep? Neem contact met ons op, dan maken we een aparte afspraak met je. Bel 030 – 268 02 09 of stuur een e-mail aan welkom@soundoflife.nl

Meer informatie

Bel 030 268 02 09 voor al je vragen, of stuur een e-mail naar welkom@soundoflife.nl dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start typing and press Enter to search