Je bewust worden van je interne kompas

Sta je op een punt in je leven dat je ‘verder’ wilt, maar je weet niet hoe? De coaches van Coaching Next Level werken met MY-etool. Daarmee ga je zelf aan de slag. Snel en effectief vanuit de kern, daar waar je interne kompas zit.

Wij zijn een netwerk van coaches. Onze coaches werken vanuit de overtuiging dat er meer is dan alleen de de westerse inzichten. Wij willen ook putten uit oosterse wijsheid, en daarmee het beste uit twee werelden willen verbinden.

Met een coach van Coaching Next Level zorg jij er voor dat jij je weer bewust bent van je interne kompas. Zodat je weet wie je bent, waar je bent en waar je naar toe wilt. En natuurlijk ook hoe je daar kunt komen.

Wij adviseren je graag!

Zoek jij een coach? Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren je graag, om zo tot een goede keuze te komen.

Ons netwerk

We stellen je hier graag alvast voor de mensen die gecertificeerd zijn om met MY-etool te werken. 

Tom Albertsma (MY-organization)

Tom Albertsma

Weten wie je bent is het startpunt om je koers te kunnen bepalen. Vanuit een rationele wereld heb ik mijn gevoel verbonden aan deze wereld. Hierdoor ben ik in staat om de mens aan de techniek te verbinden. Mijn doel is om mensen met een hoog technische achtergrond hun gevoel leidend te maken in plaats van volgend. Het resultaat is verrassend!

Albert Aukes (Transpirit)

Álbert Aukes - Spirit en Spruitjes

Ik geloof dat mensen oneindig veel meer kunnen dan ze zelf denken. Confrontatie, speelsheid, humor en buiten kaders denken en werken kenmerken mij.

Nanda Bramer (MY-organziation)

Nanda Bramer - https://www.linkedin.com/in/nandabramer/nl

Heb je ook wel eens het gevoel dat je niet gezien wordt, of onvoldoende tot je recht komt? Daar weet ik alles van. Met liefdevol luisteren, reflectie, en een open oog op hun kansen, inspireer ik hen op weg naar hun eigenheid. Zodanig dat ze in het vervolg onafhankelijk en autonoom, bewuste keuzes kunnen maken.

Andrea de Boeij – van Harn (Boeijend Ondernemen BV)

Als HR en Organisatieadviseur kijk ik altijd naar de mens in de organisatie. De mens is voor ieder bedrijf de USP (Unique Selling Point). Kijken naar “Wie is die persoon?” en niet “Wat doet die persoon?” Want wie jij bent, maakt jou uniek en een waardevol. Kunnen werken vanuit wie jij bent als mens, zorgt ervoor dat je met plezier en energie kan werken. MY-etool maakt zichtbaar wie jij bent als mens met al jouw (verborgen) talenten. Een win-win voor mens en bedrijf.

Ingrid van den Bosch (Triple L)

Ingrid van den Bosch - https://www.linkedin.com/in/ingrid-van-den-bosch-30b73b7

Ruim 13 jaar werk ik als coach en trainer en ben ik eigenaar van Triple L: Life Long Learning.  Ben je op zoek naar een bevlogen coach of trainer die meer doet dan het aanleren van vaardigheden en zich verdiept in het gedrag dat daaraan ten grondslag ligt? Neem dan contact op.

Lia Broekhuizen (Krachtbron)

Je hoeft niet te wachten op die ingrijpende gebeurtenis in je leven om tot nieuwe inzichten te komen. Je kunt zelf het initiatief nemen en op zoek gaan naar de kracht die in je schuilt. Sterker worden door bewust te leven in het hier en nu.

Graag begeleid ik je op je ontdekkingsreis naar de krachtbron in jezelf, waardoor je oplossingen vind voor je problemen,  antwoord op je vragen en richting voor de toekomst.

Thibaud Bruna (Executive Matching)

Ik ben een grote fan van persoonlijke ontwikkeling. Mijn eigen ervaring heeft me geleerd hoe waardevol het is om meer inzicht in jezelf te verkrijgen. Vragen als, wie je bent, wat bij je past, waarom je bepaalde keuzes maakt, wat loopt wel, wat loopt niet, waar wil je naar toe, zijn eigenlijk essentieel. Maar vaak hebben we daar gek genoeg vrij weinig over geleerd. Ik heb de kracht van de support van een goede coach hierin mogen ervaren en ik ben er van overtuigd dat dit voor velen van grote waarde kan zijn in de creatie van je mooiste leven. Als je echt van binnen naar buiten wil gaan vormgeven, dan help ik je daar graag bij.

Guido Kwikkers

Thibaud Bruna - https://www.linkedin.com/in/guido-kwikkers-751939

Hoe krijg ik hetzelfde en liefst méér voor minder geld en minder inspanning? Dat is de vraag die ons nu allemaal bezig houdt. En dat gaat niet lukken door meer van hetzelfde te doen als in de afgelopen 10 jaar, dat is een ding wat zeker is. Ik garandeer u: Het werk van 3 maanden in 3 dagen gedaan, nieuwe wegen naar een nieuw resultaat, verwarring omzetten in FOCUS.

Leendert-Jan Nieulant

LJ Nieulant coach

As a career coach I am a sounding board, strategist and confidential adviser, all rolled into one. I am eager to work with you to form a clear picture of what you really want from your working life. Whether currently working and looking for another position or unemployed at the moment and looking for a new challenge I am here to guide you to your dream job. You can also ask me to support you in “stretching your current playing field”, have you covered all within your job?

Vivian Prins (ICoachYou)

Als trainer, coach en mediator richt ik mij op de persoonlijke ontwikkeling van mensen, op de ontwikkeling van teams en daarmee de ontwikkeling van organisaties. In een veranderende omgeving, waarin steeds meer zekerheden niet zo zeker meer blijken te zijn. Waarin grote organisaties omvallen en kleine(re) organisaties – zowel profit als non-profit- meer moeite moeten doen om het hoofd boven tafel te houden. In deze omgeving krijgen medewerkers, leidinggevenden én teams te maken met een persoonlijke werkdruk die steeds groter lijkt te worden.

Laurens Vehmeijer

Laurens Vehmeijer

Sta je persoonlijk, als professional of met je bedrijf op een kruispunt? Heb je de intenties, doelen en richting duidelijk in alles wat je doet? Ben je gelukkig met de resultaten in je leven? Waar wel en waar minder? Waarom doe je wat je doet? Ik laat je graag je interne software ontdekken met je eigen levensverhaal daarin. Je hebt alles in huis om gelukkig, gezond en succesvol te zijn. Samenwerkend en samenlevend met anderen kun je je eigen doelstellingen en richting toetsen. Ik loop graag met je mee op momenten dat het spannend wordt.

Karel de Vries

Karel de Vries

Ik help ik je bij het vormgeven van ambitie en betrokkenheid, wat je echt wilt om de kwaliteit van werk en leven te verhogen. Mijn aanpak in coachen kent een cruciaal aspect: dansen in het moment. Dat is mijn vermogen om flexibel en onbevooroordeeld te zijn, om nieuwsgierig te blijven naar hoe het gesprek zich ontwikkeld. Ik luister niet alleen naar woorden, maar ook naar wat er achter zit en zelfs naar de ruimte tussen de woorden. De intentie, de bedoeling, de essentie. Wel toetsend en vaststellend, niet aannemen of veronderstellen dat het zo is of zou kunnen zijn.

Bas Westra

Mijn doel is altijd geweest om de mens en de organisatie verder te helpen in hun ontwikkeling. Een optimale afstemming tussen de mens en organisatie is daarbij essentieel om beiden verder te kunnen ontwikkelen naar waar ze het best in zijn. De juiste persoon op de juiste plaats op het juiste moment! Ik ben iemand die graag in mogelijkheden denkt en meerdere opties belicht om tot een juiste keuze te komen. Mijn karakter uit zich verder in een goede dosis humor en enthousiasme.

Martine van Eijk

Martine van Eijk - https://www.linkedin.com/in/mecvaneijk/nl

Mensen in een overgangsfase geef ik graag aandacht. Op een keerpunt moeten we terug naar onze kern; wat wilde ik ook alweer? Wat is voor mij belangrijk? Soms een emotioneel knooppunt, maar tegelijk een gedwongen her(r)ijking van je leven. Ik zie vaak dat mensen beter te voorschijn komen uit een crisis, daar help ik graag bij mee.

Maureen Piet (MY-organization)

Maureen Piet
In jouw werk en leven is Inspiratie een belangrijk onderdeel. Inspiratie die leidt tot creatie. De creatie van teksten, om uit te dragen waar jij voor staat. Om in contact te komen met allen die jij vooruit helpt in het leven.
Om uit te drukken wat jij te delen hebt, wat je te bieden hebt. Ik help jou om jouw inspiratie te vinden en te behouden.

Olga Baart (Frisse Wind)

Olga Baart - https://www.linkedin.com/in/olga-baart-44496323

De rode draad in mijn werk is dat ik kijk naar mogelijkheden en aanwezige kwaliteiten benut. Ik richt mij op de persoon én het systeem. Ik leg de focus op ontwikkelingsvragen, vitaliteit en loopbaanvragen.

Marjan Hauwert

Marjan Hauwert

Ik ben een creatieve “out of the box” denker met sterke communicatieve vaardigheden. Ik combineer professioneel ondernemerschap met een sterke focus op succes. Ik denk in kansen en mogelijkheden en heb een zeer positieve levensinstelling.

Liesbeth Hogervorst

Liesbeth Hogervorst

Als doula help ik mensen die midden in het leven staan, en dan BAM! dat doodsvonnis krijgen.
Is het ook niet jouw diepste wens om van die laatste tijd een goede tijd te maken?

Start typing and press Enter to search