Praktijkworkshop

 In
Wanneer:
10 maart 2017 @ 1:30 pm – 4:30 pm
2017-03-10T13:30:00+01:00
2017-03-10T16:30:00+01:00
Waar:
MY-organization
Frans Halslaan 68
Bilthoven
Kosten:
75
Contact:
Sharada Albertsma
030-2680209

Een Praktijkworkshop is een leer-doe-bijeenkomst voor coaches of consultants die samen met hun cliënten aan de slag durven om hun vaardigheden, kennis en begrip van MY-etool te verdiepen. Per bijeenkomst doen ongeveer 3 coaches en 3 cliënten een MY-etool feedbackgesprek onder supervisie van Laurens Vehmeijer. Er is een vast stramien van ca. 45 minuten per feedbackgesprek. Daarin gaat de coach eerst zelf aan de slag met zijn of haar cliënt. Dit wordt gevolgd door een persoonlijke feedback van Laurens Vehmeijer en aanvullende verdiepingskennis over MY-etool voor alle aanwezige coaches.

Onze Praktijkworkshops zijn een unieke manier om meer te leren over de kracht van MY-etool. Voor MY-consultants en hun cliënten is dit een ontmoeting met MY-organization en zichzelf.

Voor wie?

Voor iedereen die de leergang “Werken met MY-etool” heeft gedaan, en daarna het certificaat level 1 willen behalen. Daarnaast zijn alle coaches die al in het bezit zijn van een certificaat “Werken met MY-etool” van harte welkom om als toeschouwer aanwezig te zijn. De praktijkworkshop is een uitstekende gelegenheid om telkens weer te leren en kennis te verstevigen en te verdiepen.

Certificaat

Coaches gaan na het doorlopen van de leergang  minimaal 3 keer tijdens een praktijkworkshops met een cliënt aan de slag. Daarna krijg je je certificaat “Werken met MY-etool”. Je wordt tijdens de praktijkworkshops beoordeeld door Laurens Vehmeijer. Hij beslist uiteindelijk of je je certificaat ontvangt.

Met het certificaat mag je in individuele gesprekken werken met MY-etool, in je eigen praktijk of bedrijf.

Jouw investering

Het bijwonen van een praktijkworkshop kost voor alle andere aanwezigen € 75,- ex btw.

Direct inschrijven

 

  Ja, ik wil graag deelnemen aan de praktijkworkshop".

  Mijn gegevens:

  Wanneer wil je deelnemen?

  Ruimte voor opmerkingen:

   

  Recent Posts

  Leave a Comment

  Start typing and press Enter to search